Geen installatie te gek voor Spaargaren TIB

Spaargaren Technisch Installatiebedrijf voert een bijzonder grote diversiteit aan installatiewerkzaamheden uit. Wilt u bijvoorbeeld uw verwarmings-, water-, riool- of gasinstallatie laten installeren door een deskundig bedrijf? Of wilt u uw dak laten voorzien van zonnepanelen? Wij klaren de klus snel, secuur en voor een scherpe prijs. 

Cv-ketelinstallatie

Cv-ketelinstallatie en -onderhoud

Is er nog geen cv-installatie in uw pand aanwezig of is uw cv-installatie aan vervanging toe? Spaargaren Technisch Installatiebedrijf zorgt ervoor dat uw nieuwe cv zorgvuldig en snel wordt geïnstalleerd. Schakel ons in voor installatie van alle mogelijke cv- en verwarmingsinstallaties. Ook vervangen we indien gewenst uw cv-ketel, geiser, expansievat of boiler.

Radiator vervangen

Radiator

Wilt u uw radiatoren laten verplaatsen, vervangen of helemaal opnieuw laten installeren inclusief leidingwerk? Geen probleem. Welke radiator kiest u? Uw radiator moet natuurlijk voldoende capaciteit hebben om uw woonruimte te verwarmen; daarnaast wil u ook een radiator die past in uw interieur. Laat u adviseren over welke radiator het best aansluit bij uw wensen. Neem contact op.

Boiler leveren

Boiler

Boilers bestaan in verschillende uitvoeringen en varianten, zoals gasboilers, elektrische boilers en indirect gestookte boilers. Wij kunnen elke gewenste boiler leveren en installeren.

Vloerverwarming

Vloerverwarming

De meest comfortabele en energiezuinige verwarming voor geïsoleerde woningen is vloerverwarming. In combinatie met een warmtepomp is koeling van de vloer ook mogelijk. Bij een goed geïsoleerde woning kan vloerverwarming zelfs als hoofdverwarming gebruikt worden. Hierdoor zijn radiatoren in huis overbodig. 

Rioolinstallatie

Rioolinstallatie

Al meer dan 95 jaar installeren wij rioleringen. Pvc is de kunststofsoort die het meest gebruikt wordt voor riolering. In moderne woningen wordt bijna altijd pvc-riolering gebruikt. Door uw riolering regelmatig te laten onderhouden, voorkomt u problemen met uw riolering en hierbij behorende uitgaven. Het repareren van uw riolering gaat gepaard met hak-, breek- en grondwerkzaamheden. Dit hak- en breekwerk voeren wij natuurlijk niet uit zonder dat we alles na afloop weer in oude staat herstellen.

Waterinstallatie

Waterinstallatie

De waterinstallaties die we aanleggen worden aangelegd volgens de NEN-1006-norm. Deze norm geeft aan waar een leidingwaterinstallatie aan moet voldoen. Zo’n installatie omvat een geheel van leidingen, appendages, fittingen en toestellen na de verbruiksmeter. Wij leggen uw waterleiding met zorg aan, zodat u snel water kunt drinken uit de kraan en kunt badderen in heerlijk schoon water. 

Badkamer installeren

Badkamer

Na een dag hard werken een boek lezen in bad; dat ziet u wel zitten. Gaat u voor een badkamerrenovatie of wilt u een badkamer laten plaatsen in een nieuwbouwhuis? Laat uw badkamer inbouwen door Spaargaren Technisch Installatiebedrijf. Wij komen bij u thuis de maten opnemen en uw wensen bespreken, alvorens we aan de slag gaan met uw nieuwe badkamer. U kiest uiteraard zelf het materiaal en het sanitair. In no time kunt u in uw nieuwe bad of onder uw stortdouche uitpuffen na een drukke dag.

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen

Duurzame energie wordt steeds belangrijker en populairder. Draagt u al uw steentje bij aan het milieu? Dat kan heel gemakkelijk met het opwekken en gebruikmaken van zonne-energie. Wij hebben jarenlange ervaring met het installeren van zonnepanelen. Is de wereld van duurzame energie nieuw voor u? Samen met u maken we een kostenbesparend zonnepanelensysteem. Ook in uw meterkast moet het een en ander aangepast worden qua elektriciteitsaansluiting voor de panelen, maar daar merkt u niets van. Nadat we de zonnepanelen voor u geplaatst hebben, nemen we natuurlijk uitgebreid de tijd om u wegwijs te maken in het gebruik van uw nieuwe energiesysteem. 

Gasinstallatie

Onze gasinstallaties worden aangelegd volgens de NEN-1078-norm. Gasinstallaties bestaan uit leidingen, toestellen, appendages en fittingen. Tijdens alle werkzaamheden aan een gasinstallatie wordt de dichtheid door een erkend installateur gecontroleerd. De eindcontrole wordt uitgevoerd door de gehele gasinstallatie af te persen. Aan de hand van deze eindcontrole wordt een gasopleveringsrapport ingevuld dat wordt afgegeven aan de opdrachtgever. Zo bent u gegarandeerd van een veilige en goed werkende gasinstallatie.

Kunststof dakbedekking

Is het tijd voor nieuwe dakbedekking? Wij leggen en vervangen verschillende soorten. Tegenwoordig wordt er veel kunststof gebruikt voor het bedekken van daken. EPDM is een synthetisch rubber dat wordt vastgelijmd op het dak. Dit type dakbedekking vergt weinig onderhoud en gaat tussen de 40 en 50 jaar mee. Hebt u een hellend dek dat nieuwe bedekking nodig heeft? In dat geval maken we gebruik van zinken dakbedekking